lørdag 10. september 2011

OODK klubbstevne

Nå er vi akkurat kommet hjem fra uoffisielt klubbstevne med OODK (Oslo og omegn dressurklubb). Idag var det faktisk sol, herlig! I tillegg var det gratis kaffe og kake, brus til fem kroner og hamburger til 10 kroner. Veldig hyggelige priser med andre ord. Satt sammen med flere av de vi trener med og skravla ivei. Etterhvert kom også Siri og Vilja for å se på, og da fikk Taxi og Vilja leke litt mere. Luna på sin side syntes Vilja var litt plagsom.

Først skulle vi prøve oss på bronsemerkeprøven. Det var en ganske grei klasse 1 bane med god standardtid og lov med tre vegringer per hinder. Desverre fikk Taxi øye på sin store kjærlighet rett før det var hans tur, så han stormet ut av banen før vi var kommet halveis. Det var nå litt kjedelig da, for det er ikke såå ofte man har muligheten til å ta bronsemerket i agility. Ysj. Får holde øynene åpne og prøve igjen ved neste anledning. Luna tok bronemerkeprøven for mange år siden.

Taxi var påmeldt i nybegynnerklassen i både agility og hopp hvor det var klasse 1 nivå på banene. Han var litt tullete idag og stakk ut av banen mot slutten for å hilse på Vilja under det første løpet. Fikk han tilbake slik at vi jobbet oss gjennom banen, men det ble allikevel disk. Også på hoppen var han litt distre. Stakk en tur bort til dommeren, snuste på gresset og løp forbi et par hinder. Men det var mye bra i løpene som vi tar med oss videre. Han har blandt annet en super vippe :-)

Luna meldte jeg på i videregåendeklassen i både agility og hopp. Hun skulle vel egentlig gått nybegynnerbanen  i agility fordi hun konkurerer i klasse 1 agility, men klasse 2 i hopp. Men jeg følte litt det at Luna har så mye konkurranseerfaring og trening bak seg at det var mer rettferdig å melde henne på videregående i begge klassene. Men disse to banene var vanskelige! Veldig morsomme, men absolutt de vanskeligste jeg har vært borti. Var nok mer klasse 3 enn klasse 2 nivå på dem. Hun disket på begge to, men fy søren så glad, spenstig og ikke minst ivrig hun er. Flinke Lunisen min det. På hoppbanen glemte jeg også banen, men det var etter at vi hadde disket på grunn av feil tunellinngang. Det var ekstremt få hunder som klarte disse banene, så jeg er absolutt ikke skuffa.

Men vi fikk premier forde vi, to nye leker som falt godt i smak hos Taxi og Luna :-)

Taxi vasker ører

Lydighetskonkurranse

Hanne og Carmen

Vilja

Luna slapper av i stolen

Selv en strihåret dachs kan lære agility

Gjennom pølsa

Mina og bittelitte Pytte

Mina og Ifa

Den trebente agilityhund

Ingenting å si på farten, selv med tre ben

Luna og Taxi er fornøyd med premiene

Taxi med fuglen sin

Taxi med fuglen

Ellers så startet vi å bygge ny kommode til soverommet igår, men skuffene er ikke på plass enda. Det tar sin tid å skru IKEAmøbler. Men hundene syntes vi hadde laget fine senger til dem ;)



1 kommentar:

  1. Åj, her ser jeg dere har hatt mye moro! Og så mange fine bilder!:)) Gøy å følge med på bloggen!

    -Xantos

    http://xantos-kooiker.weebly.com/siste-nytt.html

    SvarSlett