onsdag 14. september 2011

Kantarellsøk og treningsvest

Har ikke så altfor mye spennende å skrive om idag. Vi har vært litt slappe på å få tatt noen skikkelige turer med hundene i det siste, og jeg merker på Taxi at det har vært et par altfor rolige dager nå. Han blir ganske så rastløs og masete. En understimulert kooiker er en masete kooiker ;) Heldigvis er det trening imorgen, og på fredag tenker jeg vi skal ta en ettermiddagstur i skogen.

Her om dagen lagde vi biff og kantareller. Det er veldig sjelden vi spiser sopp fordi Jørgen ikke er noe stor fan av akkurat det, men når vi først hadde handlet inn kantareller, måtte jeg prøve å se om Luna husket gamle kunster. For mange år siden lærte jeg henne kantarellsøk hvor hun på kommandoen "Finn sopp" leter gjennom et område og markerer kantarellen. Prøvde bare inne i leiligheten, men hun søkte opp soppen med en gang og var kjempekry; løftet den opp, kastet den i lufta og ventet ivrig på belønningen sin. Morsomt at hun fortsatt husket dette, til tross for at hun egentlig skal sette seg ned og markere soppen, ikke smake på den først.

Idag kom også treningsvesten som jeg bestilte for en stund siden. Er veldig kjekt å ha, så slipper man å grise til andre klær med godbiter av forskjellige slag, pluss at det er veldig fint med en stor baklomme til leker når man trener. Gleder meg veldig til å bruke den imorgen, synes selv at denne modellen er veldig fin.

2 kommentarer:

  1. Hva den dama kan, visste ikke at Luna kunne kantarellsøk, så moro :)
    Vesten er kjempefiiin!

    SvarSlett
  2. Så flink Luna er!:) Høres ut som ei herlig frøken i hvert fall! Utrolig fin treningsvest også *misunnelig* Hehe. Enig i at det er praktisk å ha en konkret vest å trene med slik at man ikke griser til alt det andre... dessverre er jeg liiiitt slapp på det området. "Ops, her lå det jo en godbitpose jo?" "Åj, en hundeleke!"

    (ellers bare en ting siden det er en del som har hatt problemer med det og ikke skjønt det: inne på hjemmesiden til Xantos, så trykker man på "siste nytt" om man vil lese de siste oppdateringene, og ikke bare den "rullen" som kommer ned. Ville bare nevne det i og med at det er såppas mange som har lurt, hehe - Xantos blir også glad for kommentarer i sin "blogg/dagbok":))

    ~Mvh
    Marie og Xantos~

    PS: Håper vi kan treffes en gang!:))

    SvarSlett