torsdag 27. oktober 2011

Innetrening

Nå er vi flyttet inn for vinteren. På treningsfronten altså :) Selv om det ikke er så fryktelig kaldt ute enda så blir det veeldig tidlig mørkt ute, og iogmed at vi ikke har noe lys på treningsplassen i Maridalen, trener vi nå i et isolert og fint ridehus. Taxi hadde ikke glemt veien dit, og pep forventningsfullt i bilen da han skjønte av vi nærmet oss.

Treningen idag var egentlig veldig bra. Vi har stooor fremgang i stikkeavproblematikken vi har sliti med lenge. Veldig greit når man har en instruktør som følger med på om Taxi gjør den minste bevegelse når jeg går ifra. Han får ikke lov til å løfte på en labb engang, for da er det altfor lett at han neste gang prøver å reise seg og deretter tjuvstarter/stikker. Jeg må være kjempekonsekvent på dette punktet. Taxi er en luring, og han lærer uvaner raskere enn gode vaner *hehe*

Første filmklipp fra dagens trening. 

Og et klipp til:

Så en liten film fra søndagens utetrening. Banen var delvis ryddet bort før jeg fant på å filme, så jeg tok en liten enkel motivasjonsrunde helt til slutt. Takk til Beate som filmet :-)



1 kommentar:

  1. Flinkiser, så jo veldig bra ut da :D
    Å være konsekvent er nok bare bra ja, virker jo ikke akkurat som Taxi mister motivasjonen for det, hehe ;D Er så moro å følge med dere altså!

    SvarSlett