lørdag 19. november 2011

Uka som har gått

Har ikke så fryktelig mye spennende å skrive om idag, men tenkte å oppsummere uka.

Luna ble operert for 11 dager siden, hvor hun fjernet to jursvulster. Dagene etter operasjonen har gått kjempefint og Luna har ikke vist tegn til å være operert. Hun syntes ikke noe om å måtte ha på seg body, men lampeskjermen sin ser hun faktisk ut til å like å få på seg. Nå er stingene tatt, og alt er grodd fint, så det er bare å vente på prøveresultane. Hun er for tiden hjemme hos moren min, fordi hun venter løpetid hvert øyeblikk, og Taxi er veeldig interessert i henne.

Taxi var med meg på jobb på torsdag da det var en rolig dag på klinikken. Det kom en kunde innom med en hund som var litt engstelig for dyrlegen, og da fikk Taxi lov til å være litt terapihund for å gi hunden en positiv opplevelse av å være på klinikken. Dette var en jevnstor tispe på to år, og de to fant øyeblikkelig tonen og storkoste seg sammen med lek. Dagen etterpå var den samme kunden innom og spurte etter han :-)

Vi har også vært på agiltytrening, som gkk forholdsvis bra. Han stikker ikke av til andre hunder lenger, men det er fort gjort at han blir frustrert hvis han ikke helt forstår hva han skal gjøre, og da går han unna og bjeffer eller tar et tilfeldig hinder. Vi skal på et uoffisielt stevne på Kløfta imorgen, men jeg har ingen store forhåpninger. Han blir mer moden og stabil etterhvert tenker jeg :-)

Idag har Taxi fått prøve noe nytt; å trekke kjetting. Har lyst til å bygge litt muskler i front på han. Bruker non-stop sele når han trekker, og varmer opp på forhånd. Det gikk over all forventning; lyden av kjettingen brydde han seg ikke om, og på kommandoen "frem" trakk han som bare det med halen til vers og så skikkelig stolt ut. Selvfølgelig var det masse ros og pølsebiter å få også.

Vi tok skogsturen på kveldstid idag, noe vi ikke pleier. Men utstyrt med hodelykt på oss og orbiloclys på Taxi, var det utrolig koselig å gå i skogen i mørket.





Hadde ikke fått kuttet tauet til riktig lengde idag, men det skal fikses til neste gang

4 kommentarer:

  1. Krysser fingrene for fine prøveresultater!
    Så koselig med hodelykttur :) Han kommer til å bygge muskler på no-time ;) Og lykke til i dag på Kløfta!

    SvarSlett
  2. Kløfta kunne ikke gått værre, dro rett hjem etter første løpet. Nå er det lenge til vi skal på konkurrere igjen, det blir ikke før til våren/sommeren igjen. DA håper jeg at han er blitt en smule mer moden.. Også blir det treningspause på agilityfronten fra januar-mars, og det har vi sikkert ikke vondt av heller.

    Taxi skal bli body-builder :D Han så ihvertfall ut til å like å trekke :-)

    SvarSlett
  3. på konkurranse* skulle det stå

    SvarSlett
  4. Isch da.. ikke moro når det går slik på konkurranse. Men godt dere har en ny karriere å ta fatt på i mellomtiden da :D

    SvarSlett