torsdag 24. november 2011

Treningstur og bading

Taxi begynner endelig å få litt fasong på kroppen, og han er ikke lenger et stankelben. Både fett og muskler begynner å feste seg på den lille kroppen hans. Kooikeren vokser sakte, selv om det er en liten rase på bare 10-12kg.

Denne uka har vi vært på to ordentlige treningsturer på kveldstid, sammen med bestekompisen Stretto og hans eiere.

Tirsdag trakk han kjetting med vekt på 1,4kg omtrent 3-4km, og idag trakk han en på 2,4kg over en strekning på 4,5km. Det var tydelig at han jobbet hardere med den tyngre kjettingen, men han ser ut til å storkose seg med å jobbe. Da vi kom inn i bilen, tok han seg en velfortjent hvil mens vi kjørte hjem.

På hjemturen ble det en liten stopp innom dyrebutikken for å kjøpe litt ekstra god mat. Viktig med et godt proteinrikt måltid etter en slik tur :) Dette var Taxi selvfølgelig veldig begeistret for!

Han har ikveld blitt badet grundig, fønet og børstet. Han hater å bade, men elsker hårføneren.

En innholdsrik dag for en liten hund, som i tillegg fikk være med på jobb idag. Nå slapper han godt av, og setter nok pris på en slapp dag imorgen før det er tid for Dogs4all. Vi skal stille, og det skal 15 andre kooikere også. Gleder meg!

Ut på treningstur
Viktig med refleks, lys og hodelykt når man går i stappmørket
Fineste pinscher'n i verden (mener Taxi også)
Gutta på tur

Middag. Ikke bortskjemt i det hele tatt ;)
Endelig hjemme, og på plass i senga si
Bading er ikke dagens høydepunkt
Men føning derimot er koselig
Renere og penere blir man bare ikke

3 kommentarer:

  1. Ah, herlige Taxi:) Hadde vært så gøy å se dere i utstillingsringen på Dogs4all - bare synd jeg bor såppas mange timer unna:p Dere får ha masse lykke til og kose dere!

    SvarSlett
  2. Marie:
    Ble blåsløyfa idag, dommeren likte dem litt kratigere bygd enn hva Taxi er. Men han fikk en fin kritikk til tross for at han sutra og stresset litt i ringen fordi han plutelig fant ut at han måtte på do ;)

    SvarSlett
  3. Så mange fine bilder av sjønnasen Taxi :D Så herlig at han liker hårføning, hihi ;p Tror enhver firbent ville blitt misunnelig på den middagen der!

    SvarSlett