søndag 1. januar 2012

Godt nyttår!

Da var 2011 forbi, og et nytt år har startet. 

I løpet av året har Taxi fått sitt andre utstillingscert og han har debutert i agility. Hormonene har til tider tatt litt overhånd på trening og konkurranser, men godgutten har absolutt potensiale. Vi har hatt en treningspause en stund nå, men fortsetter for fullt til våren igjen. Vi har vært på opptil flere kooikertreff og hatt mange fine turer i skog og fjell. Høydepunktet dette året var kanskje bilferien i Norge hvor vi blant annet var på moskussafari på Dovrefjell før vi dro videre til Geirangerfjorden, og opplevde den storslåtte naturen som landet vårt har å by på.

Nyttårsaften gikk smertefritt, om ikke helt lydfritt. Luna bjeffer fælt når det smeller, men ingen av hundene ble redde i år heller. Vi holdt oss naturligvis inne, men Luna og Taxi fikk stå litt på terrassen å titte. Frida taklet også sin første nyttårsaften veldig bra. 

Fordi vi skulle til moren min å spise kalkun 1. nyttårsdag, valgte vi å lage noe annet til middag selv på nyttårsaften, så da ble det til at vi koste oss med And al a Peking (marinert and som pakkes inn i hjemmelagde kinesiske pannekaker med grønnsaker og saus.. mmmhm! :))



Taxi og Luna følger spent med på rakettene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar