torsdag 1. desember 2011

Crash Test Toys

Idag kom det en spennende pakke i posten. Taxi luktet raskt at denne pakken inneholdt noe av stor interesse for han, og prøvde selv å åpne den med stor iver.

Pakken var fra Crash Test Toys, et lite firma i Canada som produserer leker og annet utstyr, spesielt med tanke på agilitytrening og flyball. Men selvfølgelig fungerer de til all slags hundetrening.

Lekene er veldig solide og utrolig populære for hunder som ikke alltid er så lette å motivere med vanlige leker. Enkelte av lekene er laget med naturlig saueskinn, andre med fuskepels og noen med ekte pels fra "pelsdyr" som kanin etc. Det som er viktig å merke seg, er at pelslekene er laget av resirkulerte, gamle pelskåper, og ikke direkte fra pelsindustrien.

Jeg bestilte en Sheepskin bungee tug; en saueskinnsleke med kraftig stretch i håndtaket, og et Bungee tug leash, som er et kobbel m/halsbånd med både stretch i håndtaket og fuskepels på midten. Hensikten er å også bruke kobbelet som belønning når man trener, eller som belønning etter et agilityløp. På konkurranse er det ikke tillatt å ta med leker osv inn på en agilitybane, men banemannskapet legger alltid kobbelet der man kommer ut av banen etter fullført løp, og vil da fungere som en belønning.

Lekene kan bestilles som de er, eller man kan endre farge, lengde og andre ting etter ønske.

Taxi ble ihvertfall helt i hundre!

Sheepskin bungee tug

Bungee tug leash




7 kommentarer:

  1. Kuuule leker altså, så ut som Taxi satte pris på bungee tug´ene :D
    ( Spørs nok ikke om det må bli en bestilling fra de her i gården også ;) )

    SvarSlett
  2. Så fin blogg du har! Og ikke minst fine hunder=)
    Kooikerhund er høyt oppe på ønskelisten for neste hund. Derfor legger jeg til bloggen din på bloggen min, så jeg kan følge med på livet med Kooiker;)

    Har nå en herlige tibbe, ta gjerne en titt innom!

    Hilsen Karina

    SvarSlett
  3. Det ble et bånd på deg også : ) Flotte leker som er veldig holdbare, hatt den ene min i noen år før jeg tok ny bestilling. Nå gjelder det bare å ha konsentrasjonen på banen og ikke løpe tilbake for å hente bånd... : ) Det har Pekko gjort allerede.

    SvarSlett
  4. Hurra, tre kommentarer - nå ble jeg glad! :-)

    Ane: Ja, det synes jeg du skal gjøre. Jeg bestilte sammen med to andre, og da ble pakken på nøyaktig 1kg og 192kr i frakt totalt. Når man sender mail med bestilling, undersøker han om det lønner seg å ta vekk noe eller legge til noe for at det skal lønne seg best med tanke på fraktkostnader.

    Karina: Tusen tak! :-) Bare å spørre om du har noen kooikerspørsmål. Skal legge til bloggen din her også :)

    Beate: Ja, måtte ha bånd også. Haha, søte Pekko :)

    SvarSlett
  5. Ikke noe å si på kreativiteten iallefall! Var så kjempe tøffe leker - lurer på om Xantos hadde blitt tent av dem? ;P

    SvarSlett
  6. Hei! Er det denne siden du har bestillt ifra:http://www.pathcom.com/~crasher/ ?
    Ser ikke ut til at de tar imot "små" bestillinger lenger, det er veldig dumt! Det står heller ikke priser på produktene, gjorde det det før?

    SvarSlett